Jandino is er klaar mee!

Jandino is er klaar mee!

Althans, voor een half jaar. In dat half jaar neemt Jandino Asporaat geen klussen meer aan voor de theater en televisie en gaat hij een flinke vakantie nemen. Stilzitten blijft Jandino dan niet want in die tijd gaat hij ook aan zijn eigen projecten werken. Je zou ook niet anders denken want de altijd drukke Jandino is geen type dat rustig stil blijft zitten op zijn stoel en alleen de tijd neemt om de kinderen naar school te brengen en weer van school te halen.

Via zijn Instagram account laat hij duidelijk merken dat hij even een pauze gaat nemen en meer aan zichzelf zal denken aangezien hij ervaren heeft dat er meer tijd genomen wordt voor anderen in plaats van Jandino zelf. 

Natuurlijk zul je hem op televisie zien aangezien in september “Dance, Dance, Dance” gaat beginnen, maar hij maakt snel duidelijk dat de opnames al geweest en achter de rug zijn.

In de periode dat hij zijn “vakantie” neemt is hij nog wel aan het werk. Hij zal dan volgens zijn eigen woorden veel schrijven. Er staan namelijk nogal wat leuke projecten op de “todo” van Jardino, namelijk een twee nieuwe films, een nieuwe show en natuurlijk een boek. 

We kunnen ons dus enorm gaan verheugen op de nog leuke dingen die van hem gaan komen na dit half jaar!

Beeld: Instagram Jandino

Close Menu