ArtEZ Hogeschool voor de kunsten zoekt jou

ArtEZ Hogeschool voor de kunsten zoekt jou

Althans, als je directeur wil zijn van de ArtEZ Hogeschool voor de kunsten en één van de grotere kunstscholen in Nederland. Met opleidingen zoals onder andere beeldende kunst, dans en theater voor 3.000 studenten en 900 docenten kun je er vanuit gaan dat deze baan veel verantwoordelijkheid met zich meebrengt.

Doordat zij enorm gegroeid zijn en een andere meer efficiënte werkwijze hebben zoeken ze iemand die de lijn door kan zetten. Dit biedt niet alleen perspectief voor de opleiding, maar ook voor de studenten.

Er wordt een salaris aangeboden in de functieschaal 14 “bruto maandsalaris bedraagt minimaal € 5.202 en maximaal € 6.631”. Verder worden er nog andere goede secundaire arbeidsvoorwaarden aangeboden: “Naast een informele en open werksfeer bieden wij aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden volgens de CAO-HBO zoals een vakantietoeslag van 8%, een 13e maand en goede studie- en ontwikkelingsmogelijkheden.”

Je kan je sollicitatie direct richten aan het College van Bestuur tot 1 september. Verder zijn er in twee gespreksrondes met de selectiecommissie. Nadat deze voltooid zijn volgt een volgende met de toetsingscommissie waar gevraagd zal worden naar referenties en het is mogelijk dat er een assessment komt van de selectieprocedure.

Informatie over de vacature kan, in verband met vakantie, vanaf 5 augustus ingewonnen worden bij Maarten Bremer, lid College van Bestuur, e-mail: m.bremer@artez.nl.

Meer informatie kun je vinden op www.artez.nl.

Beeld: Artez.nl

Close Menu